Indicatoren op frietkramen u moet weten

Wij communiceren ons tijdstip betreffende u dan ook af waarna wij betreffende een frietkraam voor u dan ook arriveren. U dan ook kunt zelf vooraf een keus maken uit dit collectie hetgeen aanwezig dien bestaan in een frietkraam. Wij bakken onze friet en snacks in vloeibaar frituurvet/olie, welke 100 % vegetaal kan zijn.

Ons frietwagen op de event kan zijn weleens iets anders. Dit kan zijn makkelijk, smakelijk, toegankelijk én betaalbaar. Laat de gasten lekker genieten met verse friet en snacks van beste capaciteit.

En vergeet een standplaats vergunningen ook niet, je mag niet ineens ergens kunnen verkopen of bij een markt aanschuiven.

Heb jij binnenkort een aanleiding voor ons feestje en wensen zijn je het bunkeren voor een gasten onderhouden? Dan kan zijn ons frietwagen huren een perfecte uitkomst in Groenlo. Het huren betreffende een frietwagen is juiste gelegenheid teneinde je gasten te voorzien over een maaltijd.

Boek nu menu Een Luxueus ofwel V.I.P. voor in de maanden april, mei of juni en wij maken de menu volledig betreffende

Bijkomend pluspunt daarvan kan zijn het dit veel gezelliger is om met de hele groep samen een overheerlijk frietje te nuttigen.

2 met onze frietkramen zijn voorzien van snackautomaten waar uw gasten zelf ons frikandel, kroket ofwel andere snack uit kunnen trekken. Kiest u dan ook voor dit pakket ‘onbeperkt schransen wil je meer info tijdens 6
7
8
9,5 uur’, dan zult u dan ook merken het ‘onbeperkt’ voor ons verder beslist ‘onbeperkt ‘betekent!

Voor dit huren over ons frietkraam bestaan daar verscheidene opties. Ook niet een ieder wensen zijn ons uitgebreide menukaart. Voor sommigen gaat friet en een standaard snacks voldoende bestaan.

U dan ook kunt al van 40 man een frietwagen in Limburg huren. U dan ook beslist vooraf uit welke middelen men kiest op het party en we zorgen voor een rest. U bent voor ons verzekerd van eersteklas voedsel het wordt bereid in dagverse plantaardige olie.

Mijn opinie, ons patatje bestel je niet dagelijks, (uitzonderingen bevestigen een regel), mits je het niet dagelijks koopt, mag dit dan ook lekker zijn voor welke keren het jouw wel een patatje koopt.

Onze mooie prijzen zijn incluis de benodigde middelen, een medewerkers en een frietwagen aan huis. Is de locatie niet zo dan twintig kilometer over Eindhoven? Dan hoeft u dan ook tevens alsnog eens nauwelijks reiskosten te betalen.

Informeer iedere keer aanvankelijk naar de dag en het tijdstip waarna u dan ook het wilt registreren. Het voorkomt teleurstellingen.

Heeft u interesse teneinde ons frietwagen te huren in of rond Limburg? Neem vervolgens telefonisch ofwel via e-mail contact betreffende Snackmobiel.nl op. We beantwoorden gaarne weet uw vragen.

Via die website kan u dan ook eenvoudig onze standaard pakketten vergelijken. Mocht u meer informatie wensen of heeft u dan ook verschillende wensen vervolgens kan u dan ook het altijd telefonisch bereiken op 06-24555263 of via e-mail: meer info@frietfestijn.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *